ZELIŠČARSKI IZLET NA SLAVNIK

NARAVA ZDRAVI IN MARTURA VABITA:

ZELIŠČARSKI IZLET NA SLAVNIK – 8. IN 9. JUNIJA

  1. dan

Odhod v jutranjih urah (Maribor, Ptuj, Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana) in vožnja po avtocesti do Črnega Kala, od koder nas bo pot po regionalni cesti vodila do vasi Podgorje. Od tam se bomo podali na poučno pot proti Slavniku. Po poti bomo spoznavali različna zelišča, ki nam jih bo strokovno in podrobno predstavil Stanko Zemljak. Polni zeliščarskega znanja se bomo na koncu odpravili proti avtobusu in nadaljevali pot na slovensko obalo. Sledi nastanitev v hotelu, večerja, zabavni program in nočitev.

  1. dan

Po zajtrku se bomo udeležili predavanja o zdravilnih rastlinah, ki ga bo posebej za ta namen pripravil Stanko Zemljak. Po predavanju sledijo še morebitni individualni pogovori s priznanim zeliščarjem ter kosilo na slovenski obali, nato pa vožnja proti domu, kjer bomo individualno in v manjših skupinah lahko še poglabljali pridobljeno znanje.

Cena:

  • 139€/osebo (ob udeležbi najmanj 30 potnikov)
  • 129€/osebo (ob udeležbi najmanj 45 potnikov)

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in pristojbine, strokovno vodenje po Slavniku, predavanje, 1 x polpenzion v hotelu 3*, kosilo, organizacijo

Opomba: V primeru slabega vremena, se bo izlet prestavil na drug termin. Izlet se izvede v primeru več kot 30 prijavljenih. Število mest je omejeno.

Prijave in informacije na: 080 47 48